dimarts, 22 d’abril del 2014

Per Sant Jordi...a la Rambla Sant Francesc!


Aquest Sant Jordi serà diferent pels autors del llibre “Converses de rebotiga: pessics de vida”. La nostra perspectiva vers aquesta diada canviarà perquè, simplement, serem a l’altra banda del taulell i, en comptes de només cercar entre els llibres aquell que més ens escau, observarem als que, tot investigant, contemplen el nostre com a possibilitat per satisfer un desig. 

A les 10 del matí ens entrevistarà en directe la Carla Sanmartin, conductora del programa magazine penedesenc “Gamma extra”, des de l’estudi que la ràdio i televisió de Vilafranca muntaran a l’aire lliure. 

Entre 12 i 14 h serem a l’estand del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, que aquest organisme ha habilitat a la Rambla Sant Francesc per tal que els autors i autores del Penedès puguin dedicar els seus llibres als lectors. Enguany, aquesta parada estarà situada al costat de la de la biblioteca Torras i Bages.

I, finalment, comptarem amb una paradeta pròpia a la mateixa Rambla Sant Francesc, ubicada just davant de "El Casino", però mirant cap a la Rambla, on naturalment tindrem a la venda el nostre llibre. 

Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.