divendres, 30 de maig del 2014

Un vespre a la biblioteca


No ens cansarem d’agrair a la Biblioteca Torras i Bages i, en particular, a la Núria del Campo - la seva directora -, la seva actitud vers el nostre projecte “Converses...”. 

Ahir, de la mateixa manera que el dia que els hi vam anar a presentar oficialment el llibre, ens van fer sentir còmodes davant de la perspectiva de compartir, una vegada més, el nostre treball amb els ciutadans. Aquest sentiment, que es concreta en sentir-nos valorats per la nostra tasca i respectats per la forma en que hem decidit portar-la a terme, no té preu i, per tant, considerem oportú destacar que – com és el cas - hi ha persones que, no només ens l’han respectat, si no que, a més, hi ha contribuït activament. 

Segurament, gràcies a la confluència de tots aquests factors, va ser possible una trobada com la d’ahir, tant agradable i cordial, on – de nou – van aflorar valuoses històries personals a partir de les experiències exposades pels protagonistes del llibre.

Gràcies doncs a l’equip d’aquesta entitat i a les persones que es van apropar fins les seves instal·lacions: per la seva presència, naturalment, però també per la seva implicació.

Enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.