dijous, 20 d’abril del 2017

Aventures de Sant Jordi: de la pàgina escrita a les ones hertzianes!


El llibre “Converses de rebotiga: pessics de vida” ha evolucionat. Tal i com els seus ideòlegs vam tenir clar des del començament, un conjunt de testimonis com aquest no es podia quedar dins d’un calaix i és per això que li vam donar vida i, també, ales.

Aquella embranzida del principi ens ha dut a viure, junt amb ell, un munt d’aventures. La darrera de la mà de Ràdio Vilafranca que, amb la voluntat d’engegar un debat sobre el comerç de proximitat, ha permès que els protagonistes del llibre – guiats pels artífexs del projecte – s’acostessin als estudis d’aquest mitjà per tal d’expressar els seus punts de vista i, en moltes ocasions, també les seves emocions.

La secció “La Ràdio a la Rebotiga”, inclosa en el programa magazine “Penedès Gamma Extra”, ha permès durant un any anar reunint els parers i els sentiments de diferents generacions de vilafranquins tradicionalment vinculats als tallers, botigues i negocis familiars de la vila al voltant d’un micròfon.

La parada d’aquest any torna a ser un homenatge a qui, dècada rere dècada, ha exercit un ofici o bé ha venut un producte.


Us esperem la Diada de Sant Jordi a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.