dimarts, 25 d’abril del 2017

El Sant Jordi més col·laboratiu


Què passa si les reflexions en clau de passat relatades en un llibre escrit fa 4 anys viatgen des dels fulls escrits a les ones hertzianes per tal de debatre sobre el futur del comerç de proximitat al voltant d’un micròfon? Doncs que sorgeix la secció radiofònica La Ràdio a la Rebotiga i està en antena més d’una temporada.
Què passa si una Diada de Sant Jordi el teu company d’aventures amb el llibre sota el braç no pot estar amb tu i has de muntar una paradeta “sola davant del perill”? Doncs que se t’acut convidar a que et facin costat a un grapat de grans persones amb qui mai no tens temps de fer un kit kat i totes accepten encantades i, a més, s’hi apunten alguns espontanis.
Què passa si resulta que la tradicional diada escau en diumenge i és una de les més sonades a Vilafranca del Penedès dels darrers anys? Doncs que gaudeixes d’un dia excepcional amb molt bona companyia.
Què passa si decideixes compartir l’estand amb una altra escriptora que també ha autoeditat el seu propi llibre? Doncs que te n’adones una vegada més que la col·laboració només pot ser font de bones experiències: Gràcies Mª Concepció Campamà!

  • Enllaç amb l’entrevista que s’ha emès a Penedès Televisió:
Especial Sant Jordi 23/04/17 A partir de minut 54











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.