dilluns, 25 d’abril del 2016

Diada de Sant Jordi o el dia que passen coses màgiques


El dia 23 d’abril sempre ha estat important pels autors del llibre “Converses de rebotiga: pessics de vida”, però d’ençà de l’autoedició del llibre – ara tot just fa dos anys – aquest dia tan assenyalat pren una altra dimensió. I és que a la  paradeta que muntem per acabar de vendre els llibres que ens resten - i que a partir d’aquest any ha servit també per practicar una formula que sembla molt engrescadora i que consisteix a posar-la al servei d’altres autors – hi esdevenen un munt de coses inesperades que ens produeixen satisfacció a molts nivells.


 En concret, enguany ens ho hem passat d’allò més bé ideant un espai obert a persones que han tingut la valentia d’autoeditar-se. Al final, cinc autors van decidir estar amb nosaltres a través de diversos exemplars del seus llibres: Anna Rosselló, Montserrat Sala i Figueras, Asia Lafant, Nicolás Parreño (Nickparren) i Héctor Olivera. Alguns, a més, van optar per ser-hi presencialment, és el cas de Nicolás Parreño, Montserrat Sala i Figueras, i Hèctor Olivera. Els dos restants no hi van poder ser per causes alienes a la seva voluntat.


 I, és clar, com acostuma a passar en aquestes trobades el dia va estar ple de bons moments i d’instants excepcionals; que són el resultat inevitable d’una tasca feta des de l’empatia i l’estimació. De fet, l’objectiu final sempre és el contacte amb les persones que, al cap i a la fi, som qui podem apreciar un bon llibre i captar la intensa emoció que produeix la bellesa d’una rosa.


Com a resultat d’un dia a peu de carrer: amistat i coneixences que es reforcen, i persones que apareixen i, al cap d’unes hores, és com si hi haguessin sigut sempre.


 Gràcies a tothom per acceptar jugar al joc que us proposaven i que ha consistit en gaudir al màxim de la vida i de les experiències que ofereix. Nosaltres només vam idear i posar en marxa una parada, tots vosaltres vau fer possible la màgia!



Finalment, un apunt per agrair a El 3 de vuit i a Penedès Televisió la difusió que han fet amb anterioritat (el setmanari escrit publicant el nostre comunicat al respecte) i amb posterioritat (la televisió local en forma d’imatges generals) de la nostra proposta per aquest any:


http://www.rtvvilafranca.cat/2016/04/vilafranca-viure-magnifica-diada-sant-jordi-que-mes-concorreguda-mati/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.