dimarts, 12 d’abril del 2016

Per Sant Jordi: homenatgem als autoeditats!


S’acosta Sant Jordi i als autors del llibre “Converses de rebotiga: pessics de vida” ens venia molt de gust gaudir-ne tot habilitant – com ja hem fet els darrers dos anys – una paradeta de llibres a Vilafranca del Penedès.
Volíem, però, que el leitmotiv d’aquest any estigués relacionat amb el complex procés d’autoedició. I, per tant, ja fa uns dies que l’hem posat al servei de tots aquells autors que han cregut que tenien alguna cosa a dir i han estat prou valents per dur a terme tot el procés de treball que comporta una autoedició.
Com que nosaltres mateixos recordem perfectament que aquella no va ser una tasca gens senzilla pretenem retre homenatge a aquests atrevits. Per això ens hem posat en contacte directament o bé de la mà de persones vinculades al món de les llibreries o espais culturals amb aquests individus tan inhabituals.
Una de les persones que ha respost a la nostra crida ha estat en Nicolás Parreño: un autor que ha escrit quatre llibres i en té un a punt d’acabar. D’aquests, n’ha publicat dos.
El primer va ser un llibre il·lustrat amb els seus corresponents texts, on comparteix els pensaments de la seva etapa més filosòfica, i el segon consistí en la transcripció d’un manuscrit que li va lliurar una persona molt especial que va viure a la ciutat de Sabadell i al qual se’l coneixia com “Llum de la Selva”.
Amb aquesta tasca d’autoedició, en NickParren – que és com se’l coneix en el món literari – pretén compartir amb els altres allò que ell considera d’interès. És, per això, que va decidir invertir una part dels seus estalvis en aquestes dues autoedicions. Diu sentir-se molt satisfet de la feina duta a terme, sobretot per totes “les coses meravelloses que m’han passat a partir d’aquesta inquietud”.
En Nicolás i els seus dos llibres tindran la gentilesa d’ocupar una part de la nostra paradeta de Sant Jordi, el proper dissabte, dia 23 d’abril a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.