dimecres, 13 d’abril del 2016

Paradeta de Sant Jordi: més trobades amb autors autoeditats


Durant el matí d’avui hem anat a conèixer i, tot aprofitant l’avinentesa a recollir, els exemplars del llibre d’Héctor Olivera que lluiran a la nostra paradeta de Sant Jordi. De nou un autor del Vallès Occidental.
Autor dels llibres “Mis letras me seguirán hasta los infiernos” (2014), Editorial Vampiro de Libros, y “Podemos y otros relatos indignados” (2015), autoeditat a través de Amazon, ha estat guardonat amb un primer premi als següents concursos literaris:
Primer Concurso de Microrrelatos ELACT  (Encuentro Literario de Autores de Cartagena), con el relato “Susceptibilidades” (2013); V Cibercertamen literario Hipatia de Alejandría de literatura breve, con el relato “Instituto Casandra” (2013), i III Certamen de Microrrelatos de Historia “Francisco Gijón” (2015).
I ha estat semifinalista al Concurs Microrrelatos, organitzat pel Museo de la Biblioteca Nacional de España, amb el text “Estremecimiento” (2013).
A més, ha publicat relats a les antologies: “Mamíferos” a la antología “Bocados sabrosos III” (2013); “El Intercambio” en el libro “Te veré en el climax y otros relatos pecaminosos”, editat als Estats Units (Pukiyari Editores) (2014); “En algún lugar de los Cárpatos” editat a “Retazos de terror” (Editorial Hipujo) (2015); “Olvidos” a “Cartas que nunca escribiste” (2016), i “¡Ay, tu madre!” a “Natalie y otros relatos eróticos” (Editorial Donbuk) (2016).
Ha estat un plaer enorme conèixer a aquest autor que ens ha rebut amb els braços oberts i que, si pot – encara ha d’acabar de lligar durant quin horari signarà a una llibreria de Barberà del  Vallès -, ens visitarà el dia de Sant Jordi. Precisament l’acte de lliurament dels tres exemplars de “Podemos y otros relatos indignados” s’ha fet a aquesta llibreria, que s’anomena Desvan del Lector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.