dimarts, 25 de març del 2014

Els protagonistes







Les cent vint-i-cinc famílies propietàries dels negocis, botigues i tallers que apareixen a "Converses de rebotiga: pessics de vida" són els protagonistes del llibre i, per tant, a ells i a la seva col·laboració i implicació es deu que hagi estat possible la seva concepció, redacció, il·lustració i edició. 

Si aquestes persones no haguessin estat d'acord a cedir-nos part del seu temps i espai personal no s'hagués pogut arribar a materialitzar mai. Així doncs, agrair-los-hi la seva generositat i la seva amabilitat. 

No és gens fàcil atrevir-se a conversar amb una periodista i escoltadora i deixar treballar a la càmera d’un fotògraf perquè, no se sap del cert, què faran amb el material recopilat, per molt que ho hagin plantejat de manera entenedora prèviament. És més, té valor posar-se davant d'una escoltadora que, probablement, no es quedarà - com així ha estat - en una primera impressió o bé en una cronologia si no que anirà més enllà, buscant una reflexió, que no sempre és evident i que moltes vegades sorprèn, fins i tot, a qui la viu en primera persona.

Aquest llibre va per cadascun dels membres de les famílies que han confiat en la nostra professionalitat i sensibilitat davant del seu projecte professional i vital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.