dijous, 17 d’abril del 2014

El “Converses...” també a les llibreries...






Els autors de “Converses de rebotiga: pessics de vida” som conscients que moltes persones compren els llibres a les llibreries de la ciutat. És per això que aquests darrers dies ens hem dirigit a tots els establiments de la ciutat dels quals tenim notícia per tal d’intentar establir un acord de col·laboració. En tots els casos ha estat possible: una circumstància que ens alegra molt. 

El llibre es vendrà, tant a la paradeta que els autors muntarem a la Rambla de Sant Francesc com als diferents establiments, a un preu únic de 30 euros. Degut a que és una autoedició i a que fins ara l’hem venut a tothom amb aquest preu, no creiem oportú efectuar el 10% de descompte i així ho han entès i acceptat els propietaris de les diferents llibreries. Els agraïm també la seva empatia. 

Així doncs, el “Converses...” es pot adquirir a:

Paradeta dels autors: 

Dissabte, dia 19, al Mercat del Dissabte, a la Rambla Sant Francesc, entre el monument a Milà i Fontanals i el Casino. I el mateix dia de Sant Jordi, a les paradetes habilitades a la Rambla per a tal fi.

A les llibreries col·laboradores:

Llibreria Cuscó
Llibreria Sellares
Llibreria Guasch
Llibreria L’Odissea
Ca la Madrona
Llibreria Palau
Llibreria Anna
Llibreria Ràfols
Llibreria Pujol 
Llibreria La Cultural

Per suposat, si sabéssiu d’algun establiment a qui no li hàgim proposat i desitgi disposar del llibre, us preguem que ens ho feu saber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.