dilluns, 7 d’abril del 2014

Una alternativa pels negocis sense continuïtat



La Unió Empresarial del Penedès (UEP) és l’encarregada de difondre a la comarca del Penedès el programa “Reempresa. Cedint l’èxit empresarial”: una iniciativa encaminada a afavorir la continuïtat d’aquells negocis que, sigui per la raó que sigui, no tenen relleu generacional. La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i pretén contribuir a evitar la desaparició de nombrosos comerços i tallers. Com que es tracta d’un programa totalment gratuït, tant per “cedents” com per a “reemprenedors”, es dóna la circumstància de que mentre uns passen el testimoni del seu treball, els altres aprofiten una oportunitat. 
  
El cert és que els autors de “Converses de rebotiga: pessics de vida” hem sabut – tot gestant el llibre – que existeixen uns quants negocis, botigues i tallers que no tenen perspectives de perdurar i, per tant, hem demanat a la UEP que ens deixi fer extensiva des d’aquest bloc la idea perquè, si és el vostre cas, sapigueu que existeix aquesta eina. 
El suport tècnic d’aquest programa d’actuació l’ofereix el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. El telèfon de contacte és: 93 892 54 04. I es pot localitzar més informació al respecte a: www.uepenedes.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.